Der findes simpelthen intet bedre end at sidde i solen med en ny åbnet øl og spise hjemmelavet pizzasnegle og selvfølgelig samtidig se en kæmpe folk universitetstuderende gå total amok over folk, som fræser frem og tilbage i små både over uni-søen. Jaa, studielivet er bare helt fantastisk. Gid det aldrig måtte ende! Men ak ja, det sker jo en dag, men når den dag kommer, vil jeg kunne se tilbage og sige: "Jaaa, men jeg fik da lavet pizzasnegle til kapsejlads!"
Opskrift på Kapsejlads-pizzasnegle
DU SKAL BRUGE
25 g gær
4 dl lunken vand (ca 37 grader)
1 tsk salt
3/4 dl olivenolie
1 tsk sukker
2 dl fuldkornsmel
Ca. 500 g tipo 00 mel (pizzamel)
Fyld
200 g revet mozzarella ost
390 g pizzasauce (den til 5 kr. i Netto)
150 g skinkepålæg
Oregano
Fremgangsmåde
- Opløs gæret i vandet og rør rundt
- Tilsæt olivenolie, salt, sukker og fuldkornshvedemel
- Kom pizzamelet i lidt af gangen til dejen samler sig
- Drys resten af melet ud på bordet og ælt dejen grundigt i ca. 5 minutter
- Sæt dejen til hævning i 1 time
- Efter hævningen drysser du nyt mel på bordet og ruller dejen ud til en rektangel (ca 30 cm i B)
- Smør dejen med pizzasauce
- Fordel skinkepålægget derpå og kom lidt over halvdelen af det revet ost ovenpå
- Drys med oregano
- Rul nu den ene side over den anden
- Gør 3-4 bageplader klar med bagepapir
- Skære dine snegle ud i en ønsket størrelse og placer dem på pladen
- Pynt sneglene med det resterende ost og drys igen med oregano
- Bag dine pizzasnegle i 15-20 minutter ved 200 grader
- Lad dem køle af på en rist, inden du gemmer dem i en pose til kapsejlads! (eller picnik eller madpakken ect.)
Konklusion
SKÅÅÅÅÅÅL og god kapsejlads alle derude! Jeg håber, I alle får en super lækker dag, og at det gode vejr holder! Og ja, det er nogle vold gode snegle! (undskyld sproget)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar