Denne opskrift stammer fra en blog kaldet foodies'n'fashion, og jeg tænkte det samme som ejeren har skrevet om pizzaen; Dette her bliver da aldrig til en pizza!? Men jo, jo mirakler sker sørme. Jeg har så tilsat rugmel i stedet for noget af hvedemelen. Det kan du altid udskrifte med en anden salgs eller brug kun hvedemel. Det er op til dig - jeg tror også havregryn kan bruges.
Alternativ pizza
DU SKAL BRUGE
Bund
1 æg
250 g mælk
40 g rugmel
60 g hvedemel
Mit fyld
1 spsk tomatpuré
5 skiver kalkunpølse fra levevis skåret i stykker
1/4 rød peberfrugt
1 gulerod skåret i tynde strimler
6 kalamata oliven
1/2 pakke frisk mozzarella
Orengano
Fremgangsmåde
- Start med at tænde ovnen på 200 grader
- Pisk æg, mel og mælk sammen
- Kom bagepapir i en springform (min form er 23 cm i diameter) og hæld dejen deri
- Bag pizzabunden i ovnen i 25 minutter
- Efter bagningen smøres tomatpuré nederst, og det ønskede topping kommes oven på
- Bag pizzaen i ca 10 minutter (måske lidt mere) og servér
Konklusion
Dette har været en utrolig nem ret. Pizzadejen skal ikke hæve, den indeholder kun 4 ingredienser, som hurtigt kan piskes sammen også smager den samtidig rigtig godt. Den er lidt blød, så næste gang bager jeg bunden i 30 minutter i stedet for (tror faktisk kun jeg gav den omkring 20 minutter ups..). Men jeg synes, du skal prøve den!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar