Disse havregrynskugler minder meget om opskriften på dadelkugler, men denne gang har jeg bare proppet en masse havregryn i, hvor der er müsli og cornflakes i dadelkuglerne i stedet for. Jeg synes, at begge opskrifter er utrolig lette og lige til at gå til, så der er faktisk slet ingen undskyldning for ikke at gå i gang.
Havregrynskugler lavet på dadler
De skønne havregrynskugler ligger og nyder forårssolen. |
13 søde dadler
1 dl havregryn
1/2 dl kokosmel
1 tsk kakao
1 tsk sukkerfri blåbær mamelade
Vand
Pynt
Sesamfrø
Kokosmel
eller andet
Fremgangsmåde
- Fjern stenene fra dadlerne
- Blend dadlerne sammen med resten af ingredienserne og tilføj vand efterhånden, så det bliver en jævn masse
- Smag på blandingen og hvis den er for bitter, tilføjer du mere marmelade, og hvis den er for sød, så tilsæt en lille smule mere kakao eller havregryn.
- Sæt blandingen i køleskabet i 30-60 minutter
- Tril kuglerne i det pynt, som du ønsker og opbevar dadelkuglerne i køleskabet i en lufttæt beholder.
Jamen altså, jeg kan simpelthen ikke få nok af disse små havregryns-basser! De smager så dejligt sødt, også er de det slet ikke! Snydt igen og velbekomme.
Min mini-hakker fyldt op med havregryn og dadler |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar