I morgen er dagen, hvor jeg vender næsen imod den skønne storby BERLIN. Jeg tager derned med en veninde for at besøge min fætter og se byen endnu en gang. Turen derned tager lige omkring 8-9 timer i bus, hvilket er en lang tur uden noget lækkert at gumle på. Så derfor medbringer jeg disse pikant snegle:
Pikant snegle med skinke
Pikant ost & eftermiddagssol |
DU SKAL BRUGE
60 g smør
1 dl mini mælk
25 g gær
1/2 tsk salt
250 g hvedemel
50 g fuldkornshvedemel
Fyld
Pikant ost
Skinke stykker (jeg brugte ca 5-6 skiver)
Fremgangsmåde
- Smelt smøret i din mikroovn eller i en gryde
- Hæld mælken over og lad det køle lidt af inden gæret opløses deri
- Bland det sammen med salt, hvedemel og fuldkornshvedemel
- Ælt dejen til den er sammenhængende (det kan gøres nede i skålen)
- Drys mel på køkkenbordet og rul dejen ud til aflang firkant (ca. 3 mm tyk)
- Smør pikant ost på (så meget du ønsker) og læg skinkeskiver ovenpå uden de overlapper hinanden
- Rul dejen til en aflang pølse fra den smalle side
- Skær små snegle ud med en savtakket kniv
- Kom dem på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve i ca 1 time
- Efter hævning pensles de med vand og bages i ca 18 minutter ved 200 grader
- Lad dem afkøle på en rist inden servering
Konklusion
De smager dejligt disse snegle, men de skal have et ordentligt lag pikant ost for at det kan smages. Det må jeg lige huske til næste gang, da jeg ikke kom nok i denne portion. Men smagen fejler intet.En pikant snegel klar til bagepladen |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar